Guna Projects is de absolute specialist voor al uw vloer en tegelwerken.

Onze professionele vakmensen werken al jaren kwalitatief werk af voor elke klant in de streek. Vloer en tegelwerken voeren wij voornamelijk uit in regio Oost-Vlaanderen,brussel,Gent ...
Dus aarzel ook zeker niet om een referentie te vragen in uw streek!

Tegels leggen:
Wij leggen tegels in zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een oplossing aanbieden voor elke situatie.
We kunnen de bestaande vloer opbreken en een volledige nieuwe vloer met chape en tegels leggen of bent u eerder op zoek naar een oplossing om tegels op uw bestaande tegels te leggen?
Voor alles bestaat een oplossing en die vindt u bij ons! Vloertegels en wandtegels worden vakkundig geplaatst.
Wij geven u advies op maat en bespreken de mogelijkheden en de voor -en nadelen van het uitbreken of tegels op tegels te gaan leggen.

Tegelzetter:
Als tegelzetter met jarenlange ervaring kunnen we aan de klanten niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is met een professioneel bedrijf samen te werken.
Wij volgen de nieuwe technieken en marktverschuivingen op de voet.
Onze professionals zijn steeds goed op de hoogte welke technieken te gebruiken bij het leggen van groot formaat tegels of mozaïkjes want de ene ondergrond is de andere niet en ook is de ene tegel de andere niet!
Als je op zoek bent naar een kwalitatieve tegelzetter dan moet je ons zeker contacteren!

Tegels plaatsen prijs:
U bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een prijs voor het plaatsen van uw tegels, iemand voor al uw vloer en tegelwerken, iemand die uw tegels kan leggen, ...
Voor vrijblijvende gedetailleerde offerte binnen de 10 dagen bel Guy op het nummer 0476/501249