Een complete renovatie van een oude ruimte of zolder naar een kinderkamer, slaapkamer of werkruimte. Dit zijn projecten die wij voor u kunnen verwezenlijken.

U kan op ons beroep doen voor het plaatsen van dakisolatie, dakvensters, valse wanden en plafonds in gipsplaten en ook algemene renovatiewerken.
         
Een gipsplaat is een zeer dankbaar product. Je creëert er valse plafonds en scheidingswanden mee, en je verkrijgt lichte, frisse ruimtes. Het creëert de mogelijkheid om oude, beschadigde plafonds te verbergen, leidingen weg te werken, verlichting en ventilatieopeningen mooi in te werken, een betere geluidsisolatie te verkrijgen, en doordat gipsplaten kunnen geïsoleerd worden aan de binnenzijde kan u ook besparen op uw verwarmingskosten. Ze zijn van een unieke kwaliteit, hebben een grote draagkracht en kunnen ook worden gebruikt in vochtige ruimtes.

Al onze werken worden schilder - en behangklaar afgeleverd. Dit betekent dat alle wanden en plafonds vakkundig worden dicht gesmeerd en opgeschuurd, en u onmiddellijk kan schilderen of behangen.